miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții la Hălmăgel, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț

  de Special Arad | 18 ianuarie 2023, 3:33 PM | Gurahonţ | Hălmăgel | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Subsanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției orașului Sebiș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț, au pus în aplicare, în data de 17 ianuarie, un mandat de percheziție, la domiciliile a doi tineri de 24 și 18 ani, din Hălmăgel.

  În urma activităților desfășurate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, o matriță pentru confecționarea cartușelor de vânătoare, un cartuș de calibrul 12, 2 capcane neautorizate (lațuri) și 14 trofee de cerb, căprior și mistreț.

  Cercetările sunt continuate într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.