sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi bărbați din Șepreuș, cercetați pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

  de Special Arad | 2 martie 2022, 2:21 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au depistat la data de 1 martie,, un autoturism care se deplasa cu viteză redusă pe drumul județean dintre localitățile Șepreuș și Cermei aparținând fondului cinegetic numărul 44 din localitatea Chereluș.

  În urma verificării autoturismului, în interiorul acestuia se aflau doi bărbați de 44 și 64 de ani, ambii din Șepreuș, având asupra lor o armă de vânătoare cu alice calibrul 12, respectiv 13 bucăți cartuse de același calibru cu capsa nepercutată, totodată aceștia neputând prezenta autorizație de vânătoare valabilă pentru această dată și zonă.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.