Pere cu ceapă caramelizată în bacon
Reteteculinarepentrutoti.com ne recomandă pentru această duminică: Pere cu ceapă caramelizată în bacon!
Ingrediente:
– 1 ceapă roşie medie, 8 felii de bacon, 4 pere, 1 lingură de ulei de măsline, câte 50 ml oţet şi apă
În uleiul încins caramelizăm 1 min. ceapa tăiată solzişori, adăugăm apa şi oţetul şi fierbem la foc mic până se evaporă lichidul şi ceapa se înmoaie. Curăţăm perele, tăiem ¼, scoatem sâmburii și umplem cu ceapă.
Le învelim în felii de bacon, la nevoie prindem cu scobitoari și le aşezăm într-o tavă unsă cu puţin ulei.
Punem în cuptor, aprox. 25 min., până perele se coc şi baconul devine crocant. Servim calde.
Comentariile portalului
Daca in loc de conducta de gaz era una de 220v sau 380 sigur muncitorul respectiv nu mai vedea Moldova !
Total nefericita interventia celor din USR in acest caz! Sper din suflet sa nu fie aceasta pozitia lor privind planurile de viitor ale orasului! Astfel de decizii sunt descurajante pentru (...)
Renovare facute ca la toate polițiile, de mântuială!