vineri, 29 martie, 2024

Special Arad Logo

    Pere cu ceapă caramelizată în bacon

    de Special Arad | 12 octombrie 2014, 10:43 AM | Gurmand

    0

    Reteteculinarepentrutoti.com ne recomandă pentru această duminică: Pere cu ceapă caramelizată în bacon!

    Ingrediente:

    – 1 ceapă roşie medie, 8 felii de bacon, 4 pere, 1 lingură de ulei de măsline, câte 50 ml oţet şi apă

    În uleiul încins caramelizăm 1 min. ceapa tăiată solzişori, adăugăm apa şi oţetul şi fierbem la foc mic până se evaporă lichidul şi ceapa se înmoaie. Curăţăm perele, tăiem ¼, scoatem sâmburii și umplem cu ceapă.

    1-img_9253

    Le învelim în felii de bacon, la nevoie prindem cu scobitoari și le aşezăm într-o tavă unsă cu puţin ulei.

    2-img_9254

    Punem în cuptor, aprox. 25 min., până perele se coc şi baconul devine crocant. Servim calde.

    3-189

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.