Pere cu ceapă caramelizată în bacon





Reteteculinarepentrutoti.com ne recomandă pentru această duminică: Pere cu ceapă caramelizată în bacon!
Ingrediente:
– 1 ceapă roşie medie, 8 felii de bacon, 4 pere, 1 lingură de ulei de măsline, câte 50 ml oţet şi apă
În uleiul încins caramelizăm 1 min. ceapa tăiată solzişori, adăugăm apa şi oţetul şi fierbem la foc mic până se evaporă lichidul şi ceapa se înmoaie. Curăţăm perele, tăiem ¼, scoatem sâmburii și umplem cu ceapă.
Le învelim în felii de bacon, la nevoie prindem cu scobitoari și le aşezăm într-o tavă unsă cu puţin ulei.
Punem în cuptor, aprox. 25 min., până perele se coc şi baconul devine crocant. Servim calde.
Comentariile portalului
Ramane de vazut ce va fi dupa instalare, dezastrul e iminent oricum, vom vedea cum se potriveste guvernarea unei tari cu administrarea unui oras sau judet dar cat timp accepta( (...)
Falcă e mult mai mult decât bolojan Uitați vă la Cum arată Aradul față de Oradea de ce nu este pomenit și numele acestui ctitor de Arad el (...)
Să ne ferească Dumnezeu că acest imbecil să ajungă prim ministru să nu i dați prostului puterea că s a văzut cât de Răzbunător este