miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul este de 800.000 de lei

  de Special Arad | 19 decembrie 2016, 9:02 AM | Naţional

  0

  În dimineaţa zilei de luni, 19 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, efectuează 7 percheziții domiciliare pe raza județului Argeș, la domiciliile unor persoane și sediile unor societăți comerciale bănuite de evaziune fiscală.

  „La data de 19 decembrie, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, efectuează 7 percheziții la domiciliile unor persoane și sediile și punctele de lucru ale unor societăți comerciale din județele Argeș”, potrivit unui comunicat al Poliției române.

  Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2007 — 2010, administratorii unei societăți comerciale din Ștefănești, județul Argeș, cu ocazia construirii unor imobile, ar fi evidențiat în actele contabile cheltuieli fictive reprezentând prestări de servicii și achiziții de materiale de construcții, în valoare de 2.000.000 lei. Prejudiciul creat prin săvârșirea infracțiunii este de 800.000 de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA. Advertisment Patru persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.