marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții la Nădab, Pilu și Vărșand! Polițiștii au găsit țigări și materiale pirotehnice

  de Special Arad | 31 decembrie 2021, 11:50 AM | Știri Arad

  0

   

  În ziua de 30 decembrie a.c., polițiștii orașului Chișineu-Criș și ai Secției Rurală 3 Chișineu-Criș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au desfășurat 7 percheziții domiciliare, în localitățile Nădab, Pilu și Vărșand.

  La imobilele a șase persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 66 de ani (dintre care 4 din Pilu, și câte una din Vărșand și Nădab), au fost găsite și ridicate în vederea confiscării 6.260 de țigarete fără timbru fiscal, precum și 46,4 kilograme de materiale pirotehnice, de diferite categorii, mărci și sortimente, toate deținute ilegal.

  În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și efectuarea de operațiuni cu materiale pirotehnice, fără drept.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.