joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Pe surse: Fifor – noul ministru al Economiei!

  de - | 28 iunie 2017, 1:08 PM | Politikos

  1

  Liderii PSD s-au reunit în ședința Comitetului Executiv pentru a aproba lista noului Guvern, condus de Mihai Tudose. Dacă până acum greii partidului refuzau să intre în Guvern, acum partidul îl aruncă în focuri.

  Surse din PSD ne-au precizat că Ministerul Economiei va fi preluat de Mihai Fifor, președinte al Consiliului Național al PSD, lider al senatorilor PSD și președinte al Comisiei pentru alegerile parlamentare din 2009.

  Foarte probabil Mihai Fifor va renunța la șefia comisiei de anchetă, odată cu intrarea în Guvern.

  sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dragi aradeni fraieri, ati dat votul PSD si uite cu ce nulitati ne pricopsim! Oltenasul asta pupincurist dragnist & don Capra la aparare…..s-a suit scroafa-n copac ! Aaaa, dar pe Tripone l-au lasat pre dinafara,?! Nu se poate, o asa „valoare” ca el…..suta la suta, va ajunge minim vreun secretar de stat pe undeva! Iar apoi, nevasta-sa va fi unsa directoare de spital, ori la Ineu, ori la Mocrea(ca isi doreste fierbinte)….si tot asa,trai neneaca, nu gluma! Neispravitii fanfaroni,semidocti dar obedienti pana in izmenele lui Dragnea,vor conduce!(prosteste, bineinteles). Inca odata, felicitari aradenilor ca s-au lasat prostiti mereu!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.