duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pe străzile din Pâncota circulă căprioare vagaboande într-o veselie…

  de Lucian Valeriu | 19 mai 2014, 12:54 PM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  Grație unei active cititoare din Pâncota (Lacri Lacrimioara), care a postat pe Facebook aceste fotografii, aflăm și noi… și vă dăm să aflați și dumneavoastră, suprarealistul fapt că Pâncota este invadată de căprioare! Frumoasele animale probabil că fug din pădure de teama vânătorilor… că de săptămâna trecută am aflat (nu că ne-ar fi interesat foarte tare) că s-a deschis sezonul la vânătoarea lor. Opiniile localnicilor sunt împărțite… populația din mediul rural (dacă o să îmi ziceți că Pâncota e oraș, o să vă invit să opriți în gară) nefiind foarte tandră cu patrupedele care ar putea reprezenta un pericol pentru copii și chiar reprezintă un pericol pentru grădinile de-abia înverzite. Poeticele apariții cad ușor și repede în prozaic, așa încât comentatorii postului de pe rețeaua de socializare cu peste 7 milioane de utilizatori în România țipă după ajutor la Primărie…
  Noi, nu…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. 1. Da. Pâncota e oraș față de alte orășele din municipiul reședință de județ. Are toate străzile asfaltate sută la sută( printre altele)dând clasă Aradului. Nu mai spun de Lipova (lăudabil că încercați să o promovați cumva)- o hârtoapă cu aspect țigănesc tot mai pregnant. Inclusiv primăria și ai ei edili. Primarul Pâncotei e neamț și asta se vede în localitate!
   2. De când căprioarele reprezintă un pericol pt copii și populație? Blândele capre sălbatice sunt de-o frumusețe și suavitate de basm. Dar pt că trăim într-o lume murdară, unde urâtul, perversul și meschinul e la rang de virtute – poate că frumoasa căprioară e totuna cu leul ucigaș de animale și oameni (din junglă)!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.