ExclusivCăprioare, posibil otrăvite, în zona Pecica! Se repetă istoria… (FOTO)

  de Luci Precup | 9 aprilie 2015, 11:06 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Nouă căprioare moarte au fost aduse în această dimineață la sediul DSVSA. Leșurile acestora au fost găsite în zona Pecica, dar deocamdată nu se știe cauza morții lor, deși se bănuiește.

  „Nu au fost împușcate. Nu putem spune nici că au fost otrăvite pentru că nu au fost făcute, încă, analizele lor. Vom face analizele și vom vedea de ce au murit”, ne-a declarat Viorel Agud, directorul DSVSA.

  Cadavrele au fost aduse la Arad de paznicii de vânătoare de la Pecica.

  Caz asemănător în urmă cu trei ani

  Un caz asemănător s-a înregistrat în județul Arad în urmă cu trei ani, atunci când, pe parcursul a mai multor zile, peste 230 de căprioare au fost găsite moarte. După trei ani de cercetări ale organelor de anchetă, deși analizele de laborator au arătat că animalele au murit otrăvite, iar gestionarii fondurilor de vânătoare au reclamat prejudicii de 250.000 de euro, dosarul căprioarelor a fost clasat.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Trebuie luate masuri drastice impotriva agricultorilor – ca Dimitrie Musca – care otravesc terenurile agricole si omoara animale nevinovate !!! Acesti asa-numiti ” doctori” in stiinte agricole raspandesc falsa teorie ca bietele caprioare mananca culturile , provocand – vorba “docorului Musca”- pagube de 800-1000 kg /hectar,cifre absolut halucinante si fara nici un temei real !!
   Este suficient sa fie dovedit si pedepsit exemplar unul care omoara in acest fel animale – si nu facut scapat ca “dottore” de mai sus – pentru ca aceste practici sa inceteze odata pentru totdeauna !!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.