Părintele David Oprea, mort în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2. Acesta avea doar 47 de ani

  de Special Arad | 18 septembrie 2021, 1:44 PM | Naţional

  0

  Părintele protosinghel David Oprea, coordonator al cabinetului Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Calinic al Sucevei şi Rădăuţilor, a încetat din viaţă vineri, 17 septembrie 2021, la vârsta de 47 de ani, în urma complicaţiilor suferite din cauza infectării cu Covid-19.

  Părintele David Oprea a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul săptămânii trecute, fiind internat în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”.

  Când au apărut complicaţiile bolii, medicii l-au transferat în secţia de Terapie Intensivă. Familia părintelui a insistat ca pacientul să fie transferat la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi, unde a fost intubat.

  Părintele a încetat din viaţă pe 17 septembrie, la doar 47 de ani, din cauza complicaţiilor suferite în urma infectării cu noul coronavirus. David Oprea nu era vaccinat.

  Părintele protosinghel David Oprea era coordonator al cabinetului Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Calinic al Sucevei şi Rădăuţilor.

  Instituţia bisericească nu a dat dovadă de transparenţă după diagnosticarea acestuia, cu atât mai mult cu cât surse neoficiale au informat presa locală că şi ÎPS Calinic ar fi fost infectat la rândul său, dar ar fi făcut o formă uşoară a bolii şi n-ar fi fost internat.

  Sursă Adevărul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.