Parcul Europa a ajuns noul Donetsk

  de Special Arad | 9 august 2014, 8:20 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Video

  5

  Niciodată Parcul Europa nu a arătat într-un asemenea hal: vegetație care îți ajunge până la piept, lucrări abandonate („Dorel” dă vina pe ploaie, da eu nu îl cred), bănci distruse. În curând, pontonul din zona Sălii Polivalente va fi acoperit de bălării (și e funcțional). Vegetația de pe malul Mureșului începe să se transforme într- o pădure. Dacă îi întrebi de sănătate pe cei de la Primărie, îți spun că cei de la Administrația Națională Apele Române sunt responsabili cu gospodărirea malurilor; cei de la Apele Române îți spun că au puțini angajați ca să îngrijească toate malurile râurilor din județul Arad.

  Oricum, nu e greu să trimiți câțiva angajați cu motocoase (poate pe cei care primesc ajutoare sociale și sunt apți de muncă)  și în două ore treaba e ca și rezolvată. Din păcate  interesul față de această zonă e zero. E incredibil cât de îngrijit e Parcul Copiilor și din dreptul Sălii Polivalente începe haosu.

  P.S.: de îngrjirea singurului  loc de joacă adaptat copiilor cu dizabilități cine ar trebuie să se ocupe? părinții? pe bune, e jenant  doamnelor și domnilor, angajați ai Primăriei Arad, care aveți responsabilități legat de îngrijirea spațiilor verzi din oraș, și așa puține.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Terenul de la Kaufland e privat, n-are legatura cu autoritatile locale. Nu mai incercat sa puneti in carca lor tot ce se intampla rau in orasul asta.
    In ceea ce priveste parcul Europa, acesta este in plina campanie de modernizare, sunteti cam carcotasi, incercati sa gasiti nod in papura doar de dragul de a critica primaria sau pe Falca.

    0 voturi
    +1
    -1
    • Te rog sa citesti tot si atent referitor la terenul de spot de langa Kaufland, nimeni nu l-a acuzat pe primar, era doar un semnal de alarma pentru cei care il au in gestionare, daca il are cineva, oricum nu cred ca in acea zona este normal sa fie lasate gunoaiele asa cum sunt lasate, primarul oricum are destule “pacate” in privinta magazinelor Kaufland

     +1 voturi
     +1
     -1
  1. Sunt încă destule locuri care arată mult mai rău decât Europa văzută din Arad. Fondul muzical mi-a amintit de un film horror, Blair Witch Project. Pe-acolo. Jumătate din parcul Europa e maidan. Spre capăt e ”noul” parc al copiilor, un spațiu forțat de ”joacă” plin de lemnării aproape periculoase pt cei mici (dk nu sunt prin preajmă cei mari), urât, lăbărțat, aiurea, cu niște bănci uriașe cu speteaza mult lăsată de parcă ar trebui să te răstorni nicidecum să te așezi pe o bancă normală. Totul e alandala, copiii trag înspre copilărie dereglatule falcăcare nu te ai cu urbanu, veci! Ai stricat și mutilat orașul. Te-ai băgat și la copii, nesătul de locuri de parcare fiind, așa cum ai tăiat stejarii, unul după altul pe ascuns. Fain e că de zilele aradului mai și inaugurează spațiul ăla ca o curte de penitenciar pt copii cu locuri pt dezmorțire și accidentare. E hidos. Partea de parc lăsată abandonată a intrat chiar în perioada politică fierbinte, așa că nimeni nu mai are interes să continue modernizări de parcuri când băse l-a băgat la pușcărie pe (in)tangibilul voiculescu și i-a dărâmat antena. Și asta înseamnă noi calcule politice și bani spre alte direcții.

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. din pacate si eu am acceasi parere ,de dezgust,pentru felul cum arata asa zisele parcuri din Arad.Balarii, gunoi, lucrari incepute de primavara si se vor termina….,probabil dupa alegeri.Asistatii social ar trebui sa efectueze lucrari in folosul comunitatii in schimbul banilor pe care ii primesc, bani fara munca inseamna indemn la lene si nepasare

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.