Parchetul General, dosar penal după dezvăluirile fraților Cosma. Anchetă pentru poligraful de la IPJ Buzău

  de Special Arad | 19 aprilie 2018, 10:42 AM | Naţional

  0

  Parchetul General a deschis dosar penal în cazul poligrafului de la IPJ Buzău, după ce frații Vlad și Andreea Cosma au reclamat fapte legate de posibile falsificări ale rezultatelor testelor cu poligraful făcute la structura respectivă, informează stiripesurse.ro.

  Se pare că poligraful ar fi fost ilegal. Potrivit unor surse judiciare, poligraful cu care a fost testat Vlad Cosma nu se mai află în acest moment la IPJ Buzău. Acesta a fost casat din 2016.

  Vlad Cosma declarase la momentul respectiv, că testările erau făcute astfel încât rezultatele să iasă exact așa cum își dorea procurorul-șef DNA Ploiești, Lucian Onea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.