duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Parada Portului Popular revine, miercuri, pe străzile Aradului și va aduce și o serie de concerte folclorice

  de Special Arad | 20 noiembrie 2023, 10:17 AM | Știri Arad

  0

  fotografie de la ediția din 2022

  Miercuri, 29 noiembrie, începând cu ora 14:30, pe traseul Consiliul Judeţean Arad – Bulevardul Revoluţiei – Teatrul Clasic „Ioan Slavici” – Primăria Arad, va avea loc și în acest an Parada Portului Popular, cu scopul reconstituirii delegaţiilor care au participat la Marea Unire din anul 1918.

  Parada se va încheia cu un spectacol folcloric, care va începe la ora 16:00, pe platoul Primăriei Arad și care o va avea ca prezentatoare pe Nicoleta Pavel de la Tv Arad / Radio Arad.

  Vor concerta Petrică Pașca, Alexandru Pop Zărăndean, Cristian Fodor, Ovidiu Homorodean, Ionuț Langa și Veta Biriș. Concertele vor fi acompaniate de Orchestra Rapsodia, conducerea muzicală urmând să fie realizată de prof. Vasile Rus.

  𝐸𝑣𝑒𝑛𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑖𝑙𝑖𝑢𝑙 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡̧𝑒𝑎𝑛 𝐴𝑟𝑎𝑑 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝐶𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢𝑙 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡̧𝑒𝑎𝑛 𝐴𝑟𝑎𝑑, 𝑖̂𝑚𝑝𝑟𝑒𝑢𝑛𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑃𝑟𝑖𝑚𝑎̆𝑟𝑖𝑎 𝑀𝑢𝑛𝑖𝑐𝑖𝑝𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐴𝑟𝑎𝑑 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝐶𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢𝑙 𝑀𝑢𝑛𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑙 𝑑𝑒 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎̆ 𝐴𝑟𝑎𝑑.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.