miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Circulația rutieră, restricționată cu ocazia „Paradei portului popular“. Vineri nu vor circula nici tramvaiele

  de Special Arad | 28 noiembrie 2023, 9:08 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat Primăria Arad. Miercuri, 29.11.2023, între orele 14:00 – 19:00, circulația rutieră va fi restricționată pe tronsonul strada Corneliu Coposu- Bvd. Revoluției – Teatrul Clasic „Ioan Slavici” – Bvd. Revoluției – Primăria Municipiului Arad.

  Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil această restricție de circulație în vederea organizării evenimentului „Parada portului popular”. Închiderea circulației rutiere pe tronsonul menționat se va face cu sprijinul Poliției Rutiere Arad și a Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Arad.

  Circulația rutieră va fi restricționată și vineri, 1 decembrie 2023, între orele 11:00 și 14:00, cu ocazia evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României, pe traseul Podgoria – Piața Arenei.

  De asemenea, pe 1 decembrie, în intervalul orar menționat, se va întrerupe și circulația tramvaielor pe traseul Podgoria – Piața Arenei.

  Citește și: Manifestațiile programate la Arad de Ziua Națională a României · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.