Pâncota bate Ineul și se menține în cursa spre liga secundă!

  de Lucian Dănilă | 18 aprilie 2014, 10:25 PM | Sport

  0

  Derby arădean la Pâncota, acolo unde aproximativ 600 de spectatori s-au adunat să vadă la lucru echipele Șoimii din localitate și CS Ineu în prima etapă a play-off-ului ligii a treia. Meciul, cel puțin în prima parte, nu s-a ridicat la pretențiile unui derby, de remarcat fiind însă încrâncenarea cu care s-a jucat.

  Adrian Rusu a dat startul durităților, acesta lovindu-l violent în minutul 2 pe Țoca și a fost avertizat de arbitru. Apoi s-a jucat tare și cu angajament, dar mingea a stagnat mai mult la centrul terenului. Practic singura ocazie din prima parte le-a aparținut oaspeților atunci când Cornea a trimis mingea în bara laterală a lui Irimia dintr-un unghi foarte închis. La poarta cealaltă, Bulzan a avut o bună oportunitate, dar lovitura sa de cap a fost reținută de Cioară.

  Jocul s-a disputat în partea secundă, atunci când Șoimii au marcat de două ori la două cornere și continuă cursa spre promovare împreună cu metalurgistul Cugir și Național Sebiș. Cuedan, antrenorul gazdelor, a recurs la schimbări care s-au dovedit a fi inspirate. După ce Lung a deschis scorul în minutul 62 în urma unui corner executat de Bulzan, peste alte 9 minute, nou intratul Dubeștean a executat excelent o lovitură de colț și Alin Mihai a închis tabela de marcaj la 2-0.

  După această reușită, banca gazdelor a trecut prin emoții mari atunci când Rusu a părăsit terenul pe targă și a fost înlocuit de „veteranul” Bebe Mitu.

  Meciul s-a terminat cu o fază spectaculoasă, Georgiu reușind să trimită foarte frumos din foarfecă spre poarta lui irimia, dar experimentatul goalkeeper al Șoimilor, a cărui carieră se leagă în mare parte de Ineu, a reușit să rețină mingea.

  Șoimii Pâncota – CS Ineu 2-0 (0-0)

  Lung 62, Alin Mihai 71

  Pâncota: Irimia – Iovan (46 Burian), Lengyel, Lung, Vițu  – Maghici, Rusu (75 Bebe Mitu),  Issa, Bulzan (70 Dubeștean) – Stanciu, Alin Mihai (83 Sg. Pop).

  Ineu: Cioară – Nicolau, Bier, Țoca – Cornea, Francescu, Necșulescu (64 Alin Drăgan), Tătar – Kocsis, Georgiu – Băd (73 Ghergar).

  Arbitri: Vladimir Nagy – Florin Potora (ambii din Aiud), Patricia Samsudean (Timișoara).

  Observatori FRF: Dinu Lucaciu (Jibou – Sălaj) și Romeo Malac (Timișoara)

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.