joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pâncota a plecat în cantonament fără Enciu și Alin Mihai

  de Lucian Dănilă | 2 februarie 2015, 3:23 PM | Sport

  0

  Șoimii Pâncota a plecat în această dimineață la Gîrda de Jos, loc de cantonament pentru pregătirea returului campionatului din liga secundă. Antrenorul Dan Cuedan se confruntă, însă, cu o mare problemă, și anume lipsa atacanților Alin Mihai și Enciu.

  Așa cum am mai scris, Alin Mihai a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și va lipsi de pe gazon cel puțin șase luni. În ceea ce-l privește pe Enciu, atacantul sosit de la Farul în urmă cu două săptămâni, acesta a fost chemat înapoi de conducerea clubului din Constanța.

  „Deocamdată nu știm ce se va întâmpla cu Enciu. El a venit la Pâncota pe o promisiune a celor de la Farul că îl vor lăsa să se transfere dacă își găsește echipă. Conducerea clubului Farul are datorii mari față de Enciu, dar acum la clubul din Constanța s-a schimbat conducerea, intrând în acționariat Consiliul Județean. Se pare că sunt bani la Constanța și de aceea l-au chemat înapoi pe Enciu. Nu știm încă ce se va întâmpla, dar este posibil ca în cazul în care nu primește banii Enciu să revină la Pâncota și chiar să participe la cantonamentul de la Gîrda de Jos”, spune directorul sportiv al echipei Șoimii, Sorin Tarcea.

  Echipa din Pâncota stă o săptămână în Munții Apuseni, cantonamentul urmând a se încheia cu un meci amical la Cugir.

  Dan Cuedan a ales 23 de fotbaliști pentru această perioadă de pregătire: Irimia, Pășcalău, Nica – portari; Maghici, Pantea, Lung, Lengyel, Traore, Siminic, Dan, Suciu, Huțanu, Mitu, Issa, Florin Gâlcă, Dubeștean, Flavius Cuedan, Bulzan, Dragoș Dragalina, Gavrilescu, Polgar, Sălăjan, Burian – jucători de câmp. Din delegație mai fac parte directorul sportiv, Sorin Tarcea, medicul Florin Voin și maseurul Călin Petrică.

  Șoimii l-a achiziționat în aceste zile pe Dan Daniel, jucător care a evoluat la UTA în sezonul trecut și la Gloria în toamnă. În vârstă de 18 ani, Dan Daniel a fost căpitanul juniorilor trimiși de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti în liga secundă.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.