joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Zbor frânt! Șoimii au pierdut frustrant meciul cu Pandurii și au părăsit Cupa României (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 23 septembrie 2014, 7:41 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Dezamăgire la Pâncota după ce echipa locală, Șoimii, au pierdut meciul din Cupa României cu Pandurii. A fost, paradoxal, situația inversă de la meciul cu Poli, când pâncotanii au câștigat cu 3-2. Atunci, Poli a fost echipa mai bună dar a pierdut. Astăzi, Șoimii au fost mai buni, și-au băgat adversarul în corzi, dar au fost eliminați.

  Șoimii au început mai avântat, Cuedan și Piroș dorind foarte mult ca drumul în Cupa României să fie cât mai lung. Alin Mihai, Băd şi Maghici au fost periculoşi la poarta lui Gliwa, dar ocayiile importante aveau să întârzie. Totuși, contrar cursului jocului, Pandurii aveau să deschidă scorul. În minutul 19, căpitanul Nistor a trimis o minge în centrul careului gazdelor, Mevlja a câștigat duelul la cap și a trimis mingea lângă bara din stânga lui Pășcălău făcând inutil efortul acestuia, 0-1.

  După gol tot Pâncota avea să forțeze, dar șutul lui Cuedan jr. a ocolit vinclul porții adverse. Totuși, echipa lui Cuedan sr. avea să egaleze. Era minutul 30 și, la o fază prelungită de atac a gazdelor, mingea a ajuns la Alin Mihai, acesta s-a trezit singur cu portarul Gliwa, a trimis mingea în dreapta acestuia, goalkeeperul a respins până la Băd care a împins mingea în poarta goală, 1-1.

  Imediat după gol, Șoimii aveau să rateze câteva ocazii foarte mari prin Băd și prin Maghici, în timp ce oaspeții au ripostat prin două situații ale lui Matulevicius și Momcilovic. La vestiare s-a intrat cu scorul de 1-1, dar oficialii „șoimilor” sperau.

  După pauză Pandurii au forțat puțin, au avut o posesie foarte bună, dar Pâncota s-a apărat exact și ocaziile la poarta lui Pășcălău au lipsit cu desăvârșire. Cei care și-au creat cele mai bune situații au fost tot jucătorii îmbrăcați în alb-roșu. Monac, intrat în locul lui Băd, a ratat din situație de singur cu Gliwa în minutul 80. Fostul jucător al echipei UTA a pătruns în careu, a șutat pe lângă Gliwa dar și alături de poartă, pentru ca peste două minute, Alin Mihai să trimită cu genunchiul sub bară, din careul de 6 metri, dar Gliwa a respins cu degetele în transversală de unde mingea a ieșit în corner.

  Când nimeni nu se mai aștepta, pe un atac pozițional al celor de la Pandurii, Predescu a tras de la 17 metri, mingea s-a lovit de Suciu și Pășcălău a fost prins pe picior greșit, 1-2…

  Așa a luat sfârșit zborul „șoimilor” în Cupa României. „Sunt foarte dezamăgit pentru că puteam mai mult. Felicit toată echipa și întregul staff tehnic”, avea să spună după meci Pavel Piroș. Cuedan a declarat la finalul jocului că „nu de fiecare dată echipa mai bună câștigă. Așa s-a întâmplat astăzi. Noi am ratat ocaziile mari, iar ei au fructificat singurele situații pe care le-au avut. Mă bucur că echipa mea s-a ridicat la nivelul unei echipe bune din Liga 1”.

  IMG_3131

  Șoimii Pâncota – Pandurii 1-2 (1-1)

  Băd 30 / Mevlja 19, Predescu 85

  Pâncota: Pășcălău – Maghici (72 Suciu), Crușoveanu, Lung, Siminic – Polgar, Issa, Dubeștean, Fl. Cuedan (78 Bebe Mitu) – Băd (65 Monac), A. Mihai. Rezerve: Irimia, Suciu, Lengyel, D. Mitu, Huțanu, Monac, Sălăjan.

  Pandurii: Gliwa – Buleică, Momcilovic, Elton Da Silva, Mevlja – Nistor, Predescu (86 Răduț), Iorga (63 Shamsin), Shalaj – Roman (89 Constantin), Matulevicius. Rezerve: Mingote, Răduț, Pârcălabu, Pițian, Dodoi, I. Constantin,  Shamsin.

  URMĂRIȚI PESTE 300 DE FOTOGRAFII DE LA EVENIMENT ÎN GALERIA DE MAI JOS

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.