sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dezastru pentru Pâncota! Au remizat cu Poli dar și-au pierdut golgeterul pentru șase luni

  de Lucian Dănilă | 31 ianuarie 2015, 8:52 PM | Sport

  0

  Șoimii Pâncota a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical susținut în această dimineață la Timișoara cu liderul din Seria B2, ACS Poli Timișoara. Partida s-a jucat pe arena Calor, iar cei doi tehnicieni au rulat toți jucătorii pe care îi au la dispoziție.

  Pentru timișoreni nu au jucat contra celor de la Șoimii Pâncota Cristian Scutaru, George Neagu și Alexandru Lazăr, cu ușoare probleme medicale, scrie banatsport.ro. Poli a dominat în mare parte meciul la capitolul ocazii. Bărbuț a avut un gol anulat și un șut prins de Pășcălău, iar Bogdan Chipirliu a produs și el câteva ocazii. În repriza a doua, Rodirlei Duarte a nimerit bara, iar Alex Popovici a ratat o ocazie mare, după ce mingea i-a ricoșat din 6 metri și a trimis-o pe lângă poartă, a scris banatsport.ro.

  Marea lovitură pentru Pâncota este pierderea vârfului de atac Alin Mihai. „Din păcate are ruptură de menisc și ligamente încrucișate. E o veste teribilă atât pentru el ca și fotbalist, cât și pentru echipă. E cel mai bun marcator al nostru, rămâne de văzut cum vom putea suplini absența sa”, spune antrenorul Dan Cuedan.

  Poli – Pâncota 0-0

  ACS Poli: Pap – Belu, Bocșan, Melinte, Bălace, Bărbuț, Petre, Trandu,  Boldea, Chipirliu, Pedro Henrique. Au mai intrat: Haidău, Smaranda, Kneeshaw, Cânu, Todorov, Morariju, Balaure, Poparadu, Popescu, Nanu, Popovici, Rodirlei Duarte și Doman

  Șoimii Pâncota: Pășcălău, Maghici, Lengyel, Traore, Siminic, Issa, Gavrilescu, Cuedan, Gîlcă, Dragalina, Enciu. Au mai intrat: Irimia, Pantea, Lung, Dubeștean, Mitu, Huțanu, Bulzan

  ACS Poli are următorul amical miercuri, la Șiria, cu UTA, jos care va începe la ora 11.

  Dan Cuedan: „Am întâlnit o echipă care are în componență mulți jucători, reușind să transpună în teren două formule diferite. Ei erau la primul joc, noi am fost la al treilea joc de verificare. Pot să spun că sunt mulțumit, datorită faptului că a fost o adversitate bună, datorită faptului că a fost o luptă în limitele sportivității. Până la urmă, ținând cont că nu primează rezultatul în această perioadă în care ne aflăm, sunt mulțumit de acțiunea pe care am a avut-o astăzi la Timișoara.

  Noi am încercat să dăm spațiu egal jucătorilor, să joace. Este o diferență care s-a văzut și în celealte jocuri,. Până la urmă, trebuie să ținem cont și de valoarea jucătorilor, și nu în ultimul rând, de atitudinea și de responsabilitatea fiecăruia dintre ei. Consider că jucătorii se împart în responsabli și mai puțini responsabili. Probabil că cei care au evoluat în prima repriză au dat dovadă de mai multă responsabilitate, chiar până în minutul 60, am reușit să contăm mai mult în joc, să obținem cornere, lovituri libere, să cîlcăm careul. În repriza a doua, meritul jucătorilor este că au reușit să facă un joc foarte bun fără minge, recuperând multe baloane, și să se termine, până la urmă, egal. Contează că am făcut un efort bun, că am avut adversitate, contact, și că nu s-a accidentat nimeni”, a declarat Dan Cuedan pentru banatsport.ro.

  „Sunt mulțumit de jucătorii noi, Dragalina, Enciu, Gavrilescu, chiar și Traore, pe care chiar dacă nu îl vom putem folosi în prima etapă. Sunt ținte bine stabilite și fix,e ținând cont de faptul că am păstrat în mare măsură lotul din tur, când nu am avut chiar rezultatele pe care ni le-am fi dorit. Ceea ce am adus sperăm să intre în prima etapă și să aibă un parcurs cât mai bun în jocurile care au rămas”, a încheiat Dan Cuedan, conform banatsport.ro.

  FOTO: banatsport.ro

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.