marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Pâncota se scufundă! Șoimii au pierdut al treilea meci consecutiv în deplasare

  de Lucian Dănilă | 3 octombrie 2014, 1:14 PM | Sport

  0

  Șoimii Pâncota face față cu greu rigorilor ligii secunde, fapt demonstrat și de scorul din această dimineață de la Târlungeni. Echipa lui Cuedan a dat piept cu Unirea din localitate, una dintre echipele cu care luptă direct pentru salvarea de la retrogradare.

  Din păcate pentru gruparea arădeană, jocurile au fost făcute încă de la pauză. Unirea a controlat jocul încă din start și a deschis foarte repede scorul. În minutul 4, Sorin Marin a centrat din stânga şi Nicolae a deschis scorul rapid cu o lovitură de cap din şase metri, 1-0.

  Cei 200 de spectatori au asistat apoi la un joc de luptă, ocaziile apărând însă cu predilecție la poarta lui Pășcălău. Liviu Nicolae, Cristea – de două ori, Dâlbea și Forika au ratat șansa desprinderii pentru gazde, dar în cele din urmă avea să vină și golul… În minutul 41, Sorin Marin a șutat de la 30 de metri şi a înscris cu un şut ce a lovit iniţial bara transversală apoi a intrat în poartă.

  În ultimele minute ale primei părți, Alin Mihai a irosit două ocazii pentru „șoimi”, iar gruparea din Pâncota a intrat la vestiare condusă la o diferență de două goluri.

  Cuedan a mutat imediat după pauză cu Dubeștean în locul lui Issa. Tot gazdele aveau să fie mai periculoase și în a doua parte, dar Elek nu l-a putut învinge pe Pășcălău, deși a avut două bune ocazii.

  Pâncota a redus din diferență în minutul 78, când Alin Mihai a fructificat o centrare trimisă de Siminic. „Șoimii” puteau chiar egala în minutele de prelungiri, dar Siminic a trimis cu capul alături de poartă.

  Șoimii pierde al treilea meci consecutiv în deplasare, după Reșița și Satu Mare, având acumulate doar 3 puncte după șase etape. O altă știre negativă venită dinspre Pâncota face referire la Adrian Rusu, căpitanul echipei urmând a se opera la genunchi, astfel că va absenta până în primăvară.

  Unirea Tărlungeni – Șoimii Pâncota 2-1 (2-0)

  Unirea: Niczuly – P. Chiş, I. Şerban, Forika, Iaru – C. Pricop (79 Markăș), Dâlbea, N. Cristea, S. Marin (69 Petra) – Elek, L. Nicolae (cpt.- 64 Antal). Antrenor: Daniel Bona

  Șoimii: O. Paşcalău (cpt.) – Pantea, R. Lung, Cruşoveanu (69 Mitu), Siminic – Polgar (57 Monac), Issa (46 Dubeștean), Fl. Cuedan, Huţanu – Al. Sălăjan, A. Mihai. Antrenor: Dan Cuedan

  Arbitri: Cătălin Buşi (Vâlcea) – Iulian Szekely şi Monica Rigo, ambii din Cluj Napoca.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.