duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Medic ortoped arădean, prins în flagrant când primea 20 kg de droguri la o benzinărie din Aradul Nou, la coborârea de pe Autostradă

  de Special Arad | 1 februarie 2024, 9:59 AM | Știri Arad | Topic special

  4

  Un medic ortoped arădean a fost prins cu 20 de kilograme de cannabis într-o benzinărie din Aradul Nou de către poliţiştii de la BCCO Timișoara. Operațiunea a avut loc miercuri seara, moment la care polițiștilor antidrog de la BCCO Timișoara l-au prins pe medicul arădean Sergiu Robert Sima în flagrant în timp ce primea 20 de kilograme de droguri.

  Polițiștii timișoreni aveau deja informații că un transport important de cannabis urmează să sosească în România. Potrivit Pressalert, „când pachetele în care erau 20 de kilograme de droguri, trimise din Spania, au fost ridicate de doi bărbați, aceștia au fost încătușați. În timpul anchetei, au recunoscut că au fost plătiți cu 2.000 de euro să ridice pachetele. Au decis să colaboreze și s-au dus să livreze marfa sub supravegherea DIICOT”.

  Cannabisul trebuia livrat în Arad, la o benzinărie din Aradul Nou, la coborârea de pe autostradă, iar la preluarea pachetului s-a prezentat, miercuri seara, un tânăr arădean, medic rezident la Spitalul Județean din Arad. Potrivit colegilor de la Pressalert, drogurile au fost ridicate de Sergiu Robert Sima, medic ortoped rezident la Spitalul Județean din Arad, care venise la benzinărie cu iubita sa, despre care se spune că nu era implicată în tranzacţie.

  Medicul rezident arădean a fost reținut pentru 24 de ore.

  Citește și: Medicul ortoped a fost arestat pentru 30 zile, pentru cele 20 de kilograme de cannabis. Alte două persoane au mai ajuns după gratii · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.