joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Orban confirmă o posibilă candidatură a lui Florin Cîțu la șefia PNL

  de - | 29 mai 2021, 9:23 PM | Politikos

  0

  Ludovic Orban, președintele PNL, a afirmat, sâmbătă, în cadrul unei vizite în județul Mureș, că există o “aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”. Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și președintele organizației PNL Sector 6, a declarat, la emisiunea „În Fața Ta” de la Digi24, că premierul Florin Cîțu i-a cerut susținerea în cazul în care va candida la șefia liberalilor.

  Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, în conferință de presă la Târgu Mureș, că vizita sa este și pentru a-și consolida poziția în vederea alegerilor interne din toamnă, potrivit Mediafax.

  „În mod evident că am venit la colegii și prietenii mei din Mureș și pentru a le sta la dispoziție dacă au întrebări referitoare la candidatura mea, ce viziune am în continuare pentru PNL și pentru România”, a spus Orban.

  Despre posibila candidatură a lui Florin Cîțu la funcția de președinte al PNL, Ludovic Orban a spus că „există această aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”.

  Până acum, Ludovic Orban este singurul care și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al formațiunii politice.

  Premierul Florin Cîțu a fost întrebat în repetate rânduri despre o eventuală candidatură, dar a evitat un răspuns tranșant, spunând că va trebui să ia o decizie.

  Sursa: Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.