Orban confirmă o posibilă candidatură a lui Florin Cîțu la șefia PNL

  de - | 29 mai 2021, 9:23 PM | Politikos

  0

  Ludovic Orban, președintele PNL, a afirmat, sâmbătă, în cadrul unei vizite în județul Mureș, că există o “aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”. Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și președintele organizației PNL Sector 6, a declarat, la emisiunea „În Fața Ta” de la Digi24, că premierul Florin Cîțu i-a cerut susținerea în cazul în care va candida la șefia liberalilor.

  Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, în conferință de presă la Târgu Mureș, că vizita sa este și pentru a-și consolida poziția în vederea alegerilor interne din toamnă, potrivit Mediafax.

  „În mod evident că am venit la colegii și prietenii mei din Mureș și pentru a le sta la dispoziție dacă au întrebări referitoare la candidatura mea, ce viziune am în continuare pentru PNL și pentru România”, a spus Orban.

  Despre posibila candidatură a lui Florin Cîțu la funcția de președinte al PNL, Ludovic Orban a spus că „există această aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”.

  Până acum, Ludovic Orban este singurul care și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al formațiunii politice.

  Premierul Florin Cîțu a fost întrebat în repetate rânduri despre o eventuală candidatură, dar a evitat un răspuns tranșant, spunând că va trebui să ia o decizie.

  Sursa: Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.