Pola Zilei: Ce v-ar bucura mai tare: să piardă Cîțu sau să câștige UTA?

  de E. Nola | 25 septembrie 2021, 10:33 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Două evenimente ne marchează sfârșitul de săptămână.
  Vorba vine, ne marchează, mai mult doar al fanilor. Al fanilor politici și al fanilor UTA-ei. Două mulțimi care nu se suprapun, dimpotrivă, nu putem totuși exclude ca printre fanii UTA-ei să se afle și fani ai PNL-ului aflat în mare pierdere de viteză.
  În ceea ce mă privește, optez pentru a doua variantă, chiar dacă consider că victoria lui Cîțu la alegerile de astăzi, 25 septembrie, de la Romexpo, amenință inclusiv locul UTA-ei în clasament. Mergem deci solist unu, în timp ce la meciul de mâine se poate întâmpla orice, ceea ce ne arată că totuși în sport mai sunt și jocuri, partide, pe bune. Tare bine ar fi o victorie, măcar să avem și ceva plăcut în acest sfârșit de săptămână în care mai avem o singură certitudine: antivaxerii au câștigat la scor în România – suntem pe penultimul loc în UE, înaintea Bulgariei, la procentul vaccinat din populație -, varianta Delta atacă pe toate planurile, măcar UTA să câștige și să le arate cine e de fapt campioana provinciei.

  Sondaj: Ce v-ar bucura mai tare: să piardă Cîțu sau să câștige UTA?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.