luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rochia Congresului PNL, în (bon)ton cu evenimentul și cu culorile partidului

  de Mihai Todoca | 12 aprilie 2022, 12:31 PM | Pamflet | Topic special

  10

  (foto: captură video Digi24)

  Vă recunoaștem că era să ne scape asta. Mai un pic și trecea noaptea, venea ziua a 48-a de război din Ucraina și nu o mai prindeam. Vorbim despre congresul PNL, desigur, mai exact de tabăra arădeană care a ajuns și ea la București.

  Nu, nu vorbim de mai marii liberali care s-au pozat peste tot trăgând fotografii de mânecă, că doar, doar ajung în presă. Vorbim de ceva de legat… ne scuzați, delegat! Cu o rochie albastră, de s-au rupt trepiedele cameramanilor care le-au smucit încercând să prindă câteva secvențe, apariția a întors capete și a frânt grumazuri. Televiziunea națională, rea cum e din fire cu cei din provincie, a încercat să nu îi dea Cezarului ce este al Cezarului și a luat-o la întrebări pe Bianca. Că ce e cu rochia, cum de e rochia rochie… apoi l-a pistonat la cap și pe Gabi Lăbău, inspector de specialitate la cabinetul viceprimarului Faur, că ce zice el de rochie.

  Găbiță s-a uitat lung la ea, la rochie, și a răspuns frumos: „E în ton cu evenimentul, culorile partidului” și din astea, că nici el nu mai știa exact care era întrebarea.

  277962118 662458691696654 5980428408612006221 n
  Foto: captură video Digi24

  Noi spunem că ăia de la Digi sunt „nesi” – nu de la nesimțiți, ci de la nesiguri. Credem că nu mai erau siguri dacă au ajuns la evenimentul care trebuie, odată cu apariția apariției.

  Noi îi felicităm pe Bia și Găbiță, deoarece au reușit să deturneze atenția de la congres, să facă PNL Arad unul din cele mai de legat, ptiu! –  delegate filiale cu o mare atragere a presei! A ieșit Ciucă, a plecat Cîțu și acum știm și de ce au fost 60 de oameni care s-au abținut de la vot. Ăia erau abstinenții.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Felicitari! Fain ”reportaj” de la un eveniment care nu merita, sincer, mai mult decat materialul lipsa de la rochia ”aparitiei”. In fond, de ce sa nu fim multumiti? PNL Arad a aratat cam singurul lucru cat de cat atractiv, ca in rest…

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. Inspector de specialitate????????????Ce specialitate? A facut pregatire suplimentara la Seminarul ortodox?
   „De la Falca la Labau” asta e partidul tau! Voteaza romane! Voteaza pentru ei,ca pe tine te-au infundat in datorii,promisiuni si proiecte!

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.