duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Oportunitate pentru cei care vor să studieze designul. Încep pregătirile pentru admiterea la Facultatea de Design

  de Special Arad | 27 februarie 2024, 3:48 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Dacă vrei să fii student la Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad ai ocazia de a face pregătiri cu profesorii facultății în perioada 1 martie-1 iunie la sediul din Calea Zimandului, nr.8 (cartier Grădiște).

  Cele trei module de pregătire: bazele desenului, studiul culorii și bazele compoziției se vor derula în fiecare vineri de la 15.00-18.00 și sâmbăta de la 9.00 la 14.00.

  „În perioada 7-9 iunie vom organiza și o simulare de admitere care le va permite celor care doresc să-și echivaleze notele obținute cu probele de admitere. Aceste cursuri de pregătire se vor derula contra cost. Viitorii studenți vor beneficia de aproximativ 32 de ore în fiecare modul pentru care vor plăti o taxă de 400 lei, ceea  ce înseamnă în jur de 13 lei pe oră, un preț foarte mic dacă ne gândim la costul acestor pregătiri în mediul privat.

  Îi așteptăm pe cei interesați de domeniul designului, indiferent dacă sunt elevi de clasa a XI-a, a XII-a  sau au trecut de proba de bacalaureat în urmă cu mai mulți ani,  să se înscrie la aceste pregătiri pentru a-și crește considerabil șansa de fi admiși la sesiunea de admitere din iulie”a declarat decanul facultății” – Claudiu Ionescu.

  Înscrierile se pot face la sediul facultății. Informații suplimentare la telefon: 0742 041 568 sau 0257.231.020.

  afiș pregatire UAV Facultatea de Design

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.