Ofertă 1+1 la concertul Ștefan Bănică Jr.

  de Special Arad | 23 octombrie 2019, 1:08 PM | Monden

  0

  Ștefan Bănică vine în orașul tău pe 30 octombrie cu ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!

  Acum ai ocazia de a petrece o seară minunată alături de cei dragi și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, la o ofertă specială: achiziționează-ți acum biletul, iar al doilea este GRATUIT!

  Ștefan Bănică va încânta publicul la Arad pe 30 octombrie, a patra oprire dintr-un turneu național în 8 orașe.

  La Galați (27 octombrie), Pitești (28 octombrie), Târgu Jiu (29 octombrie), Arad (30 octombrie), Oradea (1 noiembrie), Bacău (6 noiembrie), Botoșani (7 noiembrie) și Buzău (18 noiembrie) ne vom reaminti cu zâmbetul pe buze emoțiile trăite ascultând cântecele artistului interpretate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani.

  Alături de prieteni, familie și Ștefan Bănică, vino să petreci o noapte deosebită pe 30 octombrie, la Sala Victoria din Arad!

  Bilete sunt disponibile pe platforma iabilet.ro, urmărind link-ul următor: http://bit.ly/StefanBanicaArad

  Eveniment organizat de Webroll Agency.

  Special Arad pune la bătaie două invitații duble la concertul Ștefan Bănică Jr!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.