AMR 32 de zile până la mega-concertul Ștefan Bănică Jr. din Arad

  de Special Arad | 28 septembrie 2019, 10:04 AM | Music | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Vali Greceanu)

  Ștefan Bănică, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, vă pregătește un show live unic plin de ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!

  A patra oprire dintr-un mega turneu național în 8 orașe va avea loc la Sala Victoria din Arad, pe data de 30 octombrie.

  Vă invităm să sărbătorim împreună muzica de calitate și să retrăim amintiri minunate ascultând melodiile artistului, lansate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani!

  La Galați (27 octombrie), Pitești (28 octombrie), Târgu Jiu (29 octombrie), Arad (30 octombrie), Oradea (1 noiembrie), Buzău (5 noiembrie) Bacău (6 noiembrie) și Botoșani (7 noiembrie) vom petrece momente speciale, vom dansa, vom cânta și ne vom bucura din toată inima!

  Ștefan Bănică este un cântăreț de muzică ușoară, rock, moderator TV, actor de film și teatru român-un artist în adevăratul sens al cuvântului-care prin performanța sa de excepție la fiecare spectacol susținut a reușit să ridice în picioare un public de toate vârstele, stârnind valuri de aplauze și zâmbete și să marcheze showbiz-ul românesc și internațional.

  Alături de prieteni, familie și Ștefan Bănică, vino să petreci o noapte deosebită pe 30 octombrie, la Sala Victoria!

  Bilete sunt disponibile pe platforma iabilet.ro, urmărind link-ul următor: http://bit.ly/StefanBanicaArad

  Pregătește-te pentru ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!

  Eveniment organizat de WebRoll Agency.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.