joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Două invitații duble la concertul Ștefan Bănică Jr! Vezi câștigătorii!

  de Special Arad | 10 octombrie 2019, 12:51 PM | Recomandările editorilor | Special

  22

  Pregătiți-vă pentru „Energie, Emoție & Rock ‘n Roll”!

  Ștefan Bănică Jr. va concerta la Arad pe data de 30 octombrie 2019, ora 19:30, la Sala Sporturilor Victoria (Polivalentă), a patra oprire dintr-un spectaculos turneu național în 8 orașe românești. Bilete sunt disponibile pe platforma iabilet.ro, însă patru arădeni norocoși, care citesc Special Arad și participă la concursul de față, pot câștiga invitații la concert!

  Ce trebuie să faci ca să câștigi?

  1. Bifează GOING sau INTERESTED la evenimentul de pe Facebook al concertului, aici: http://bit.ly/EventArad

  2. Răspunde corect, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea:

  A câta oprire din turneul național „Energie, Emoție & Rock ‘n Roll” este concertul lui Ștefan Bănică Jr. la Arad, pe data de 30 octombrie 2019?

  Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți, cu ajutorul random.org, pe data de 27 octombrie, după ora 19:00.

  IMPORTANT! Vor fi luați în considerare doar participanții care:

  •  îndeplinesc ambele cerințe ale acestui concurs;

  •  vor răspunde corect la întrebarea concursului, formulată mai sus;

  •  vor folosi în comentariu la acest articol numele și prenumele real, conform cardului de identitate (vezi regulamentul GDPR mai jos). De asemenea, în cazul în care contul de Facebook al participantului diferă de numele real, participantul este rugat să semnaleze în comentariu și numele folosit pe Facebook, prin care a dat „Going” sau „Interested” la evenimentul de Facebook http://bit.ly/EventArad.

  Oferim două invitații duble, asta însemnând că două persoane declarate câștigătoare (care au îndeplinit corect condițiile concursului până la data de 27 octombrie, ora 19:00, și au fost extrase prin tragere la sorți) vor putea ridica personal câte două bilete la concert pe 28 și 29 octombrie 2019 (între orele 11:00 și 15:00) de la sediul Special Arad (Str. Corneliu Coposu, nr. 8, etajul I, camera 38) sau printr-o înțelegere prealabilă, sunând la numărul de telefon 0742.394.369. La ridicarea premiilor, cei doi câștigători sunt rugați să se prezinte cu cardul de identitate.

  Regulament GDPR

  Prin participarea la acest concurs, participanții acceptă condițiile concursului prezentate mai sus și își dau acordul implicit și voluntar ca informațiile completate să poată fi prelucrate și folosite, exclusiv în termenii acestui concurs, de către S.C. Special Arad Media S.R.L.

  Pentru mai multe informații despre Politica de confidențialitate a Special Arad privind datele cu caracter personal, vă rugăm să accesați acest link.

  În cazul în care considerați că datele dvs. personale au fost folosite fără știința dvs. în cadrul concursului de față, vă rugăm să ne semnalați acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa [email protected], cu o copie atașată a dovezii că sunteți persoana în cauză, caz în care S.C. Special Arad Media S.R.L. se va obliga să înlăture de îndată datele la care faceți referire.

  Concertul Ștefan Bănică Jr. la Arad pe data de 30 octombrie 2019 este organizat de WebRoll Agency.

   


  Concursul s-a încheiat!

  Cei doi câștigători sunt Hulka Andrei și Bernandeta Ioana Suciu.

  Aceștia sunt rugați să-și ridice premiile personal (fiecare câte două bilete) luni sau marți, pe 28 sau 29 octombrie 2019, între orele 11:00 și 15:00, de la sediul Special Arad (Str. Corneliu Coposu, nr. 8, etajul I, camera 38) sau printr-o înțelegere prealabilă, sunând la numărul de telefon 0742.394.369. La ridicarea premiilor, cei doi câștigători sunt rugați să se prezinte cu cardul de identitate.

  castigatorii concursului Stefan Banica Jr

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.