marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pregătiți-vă pentru „Energie, Emoție & Rock ‘n Roll” cu Ștefan Bănică Jr!

  de Special Arad | 30 iulie 2019, 10:10 AM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Ștefan Bănică va concerta la Arad pe data de 30 octombrie 2019, la Sala Sporturilor Victoria (Polivalentă): a patra oprire dintr-un spectaculos turneu național în 8 orașe românești! Pregătiți-vă pentru ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!

  Te așteptăm să participi la deosebitele concerte marca Ștefan Bănică în 8 orașe, unde vom fredona melodiile preferate, vom dansa, vom cânta și ne vom bucura de fiecare moment alături de artist și de cei dragi!

  La Galați (27 octombrie), Pitești (28 octombrie), Târgu Jiu (29 octombrie), Arad (30 octombrie), Oradea (1 noiembrie), Buzău (5 noiembrie) Bacău (6 noiembrie) și Botoșani (7 noiembrie) ne vom reaminti cu drag emoțiile trăite ascultând cântecele artistului, luând parte la un show live unic.

  Fiecare spectacol va fi un eveniment de suflet, unde Ștefan Bănică va crea o atmosferă dansantă și emoționantă prin interpretarea celor mai frumoase cântece din repertoriul său, lansate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani în muzică, teatru, film și televiziune.

  Ștefan Bănică, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, spunea: „muzica bună unește generațiile!”: și de data aceasta, în fiecare oraș, îi vom dovedi câte zâmbete aduce odată cu melodiile sale, de care ne vom bucura din toată inima!

  Alături de prieteni, familie și Ștefan Bănică, vino să petreci o noapte deosebită pe 30 octombrie, la Sala Sporturilor Victoria (Polivalentă)!

  Bilete sunt disponibile pe platforma iabilet.ro.

  Partener media: Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.