O specie urbană pe cale de apariție: porcul de Alfa!

  de Lucian Valeriu | 2 iulie 2014, 1:14 PM | Știri Arad | Strada

  1

  Doamnelor și domnilor, cu deosebită mândrie bio și zoologică vă anunțăm că urbea noastră, în anul lui Dumnezeu 2014, după Cristos, s-a îmbogățit cu o nouă specie de suine și nu numai: porcul de Alfa – o derivație geno-socială dintre porcul-porc și uomul care-l crește de acum 9000 de ani, de când am domesticit mamiferul pentru a-l mânca. Pozele îs de ieri, culese de la o prietenă de pe facebook și reprezintă dovada vie că – iată! – putem, nu numa că vrem mai mult, vorba lu imnu lu Ioțcu. Astfel, în opinia specialistului redacției Special Arad pe probleme de zoologie domestică urbană, „vorbim aici despre două ipoteze: fie de o specie – încrucișare între porc și om – cum apar, periodic și explicabil socio-genetic, în societățile amestecate în care un cartier, de exemplu, nu a ieșit din perioada medievală, iar un alt cartier, vecin cu acesta, vrea să fie capitală culturală europeană… fie vorbim de o rasă care s-a dezvoltat sfidând principiul clasic «mie-mi place omul-om și porcu fript», înțelegând, de fapt, că om și porc sunt totuna – pornind de la axioma că organele porcului le pot înlocui cu succes pe cele ale omului, fiind așișderea.”
  Așadar, dacă vă întâlniți cu un porc în Alfa, să știți că nu e altceva decât un om și el, acolo!

  De menționat că porcul de Alfa arată fix ca un porc obișnuit… doar că în Cartierul Alfa, așa cum oamenii din Alfa arată exact ca oamenii obișnuiți… doar că din Cartierul Alfa. 

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dar de Porcul de Mureșel ați auzit?! Se zice că zona beneficiază de cotețe de lux între care grohăie și-al nostru porc neliniștit de Mureșel. Nu știu de ce ar fi nemulțumit pt că același porc se lăfăie și sub denumirea de Porc de centruistoric al Aradului, fost porc de Caragiale (scuze) Ineului (azi ioan alexandru) și în alte cartiere ale urbei. Deci nu personaliza(ți) specia de porc de Alfa când avem baza de plecare din care a scăpat pricăjitul din imagine.
   Uitați-vă mai bine prin CL-ul arădean și extrapolați ideea – rezultatul fiind – la general – un Smithfield politic arădean în care predomină Porcul portocaliu, Roșu cu dungi Galben-Albastre, de curând apărând în cocina politică porcul cu dungi Mov. Acesta este cel mai mic dintre porci dar foarte pervers fapt care a dus la acceptarea sa în operația de încrucișare pt obținerea unei majorități a porcilor dominanți pe scena politică românească.
   Ce porc de Alfa, săracul, când până la o-Mega e o cale plină de porcine supraîngrășate în curs de pleznire?!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.