joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update O persoană a căzut sub tramvai pe Bulevardul Revoluției din Arad

  de Special Arad | 13 septembrie 2020, 10:55 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  UPDATE  Victima căzută sub tramvai a fost identificată. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani. Acesta a coborât din tramvai după ce tramvaiul a pornit și în acel moment s-a dezechilibrat. Astfel a căzut între cele două vagoane. Totuși, din fericire el a fost scos de către salavatorii echipajului descarcerare și predată echipajului SMURD. Este în viață, stabil, prezintă multiple traumatisme, dar nu îi este pusă viața în pericol.

  În urmă cu doar câteva minute, mai exact undeva în jurul orei 10.40, pompierii au fost solicitați pe Bulevardul Revoluției din Arad pentru a scoate o persoană de sub tramvai.

  Momentan se știe doar că aceasta a căzut sub tramvai în stația de la Cinematograful Dacia și la intervenție participă două echipaje, cel de descarcerare și SMURD TIM.

  Știre în curs de actualizare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.