Biciclist prăbușit pe Bulevardul Revoluției. Traficul este îngreunat

  de Special Arad | 8 iunie 2018, 1:28 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva minute, traficul rutier de pe Bulevardul Revoluției a fost îngreunat în dreptul Policlinicii Municipale, întrucât un biciclist efectiv s-a prăbușit de pe bicicletă, pe partea carosabilă. Mașinile care se aflau în trafic au reușit să frâneze la timp, iar la fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD pentru a îi acorda biciclistului ajutor medical.

  Potrivit martorilor, se pare că biciclistul, un bărbat de 60 de ani, mergea cu bicicleta pe mijlocul drumului, pendulându-se de pe o parte pe alta, iar dintr-o dată, în dreptul cofetăriei Crișan, pur și simplu a căzut. Bărbatul s-a lovit la cap, dar nu și-a pierdut conștiința.

  Un echipaj de poliție s-a aflat la fața locului pentru a degaja traficul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.