luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O nouă reprezentație a spectacolului „Bull” este programată în acest weekend la teatrul arădean

  de Special Arad | 7 decembrie 2016, 12:10 PM | Cultură

  0

  În acest weekend, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad invită publicul arădean la o nouă reprezentație a spectacolului „Bull”  de Mike Bartlett, în traducerea lui Andrei Marinescu. Regia spectacolului poartă semnătura tânărului regizor Bobi Pricop, iar scenografia este realizată de Velica Panduru.

  Bull (Taurul) a avut loc în premieră pe țara pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, teatrul arădean fiind prima instituție profesionistă din România care a pus în scenă un spectacol după piesa scrisă de Mike Bartlett, unul dintre cei mai talentați dramaturgi ai generatiei sale. Spectacolul a avut o dublă premieră, prima reprezentație având loc în data de 9 aprilie, iar cea de-a doua în data de 10 aprilie 2016.

  Tema acestui spectacolul este una de mare actualitate și prezintă povestea unei companii care trebuie să-și reducă numărul angajaților. Timp de o oră, cu ușile închise, un angajat al acestei companii trăiește un adevărat coșmar, fiind hărțuit de doi dintre colegii lui. Lupta este una pierdută dinainte de a începe, pentru că verdictul este deja cunoscut de ceilalți doi.

  Din distribuția spectacolului „Bull” fac parte actorii: Ovidiu Ghiniță (Carter), Alex Mărgineanu (Thomas), Carmen Vlaga-Bogdan (Isobel), Andrei Elek (Tony). Această nouă reprezentație este programată pentru duminică, 11 decembrie, la sala Studio, de la ora 19:00.

  Biletele se pot achiziționa de la agenția teatrală sau online, accesând platforma www.biletmaster.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.