joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update O garnitură de tren a deraiat la viaductul Sânicolau Mic. Două vagoane încărcate cu motorină s-au răsturnat

  de Ioana Costaș | 14 noiembrie 2023, 1:23 PM | Știri Arad

  0

  O garnitură de tren a deraiat la viaductul Sânicolau Mic, în urmă cu câteva minute, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Două vagoane cisternă – încărcate cu motorină – s-au răsturnat în urma incidentului, pompierii deplasându-se la fața locului cu două autospeciale de stingere și o autospecială de descarcerare. Intervenția este în dinamică.

  UPDATE

  „Garnitura de tren este compusă din 26 de vagoane care transportă motorină. Din cele 26 de vagoane, patru sunt deraiate, iar două răsturnate. Din unul dintre vagoane s-a scurs motorină pe câmpul din apropierea căii ferate. În continuare rămânem pentru a proteja zona în vederea evitării oricărui pericol”, a transmis lt. colonel Gigi Pleșca.

  ISU Arad transmite că „în zona accidentului acționează reprezentanții CFR. Detașamentul de Pompieri Arad asigură întreaga zonă în vederea reducerii riscului de apariție a unei situații de urgență cu o autospecială de intervenție”.

  o garnitura de tren a deraiat

  tren 1

  Citește și: VIDEO. Incendiu la un bloc pe strada Cocorilor. ISU Arad intervine cu toate autospecialele din dotare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.