miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  O asistentă medicală – bătută de un pacient aflat în stare de ebrietate! Poliția cercetează cazul

  de Special Arad | 17 iunie 2018, 11:51 AM | Naţional

  0

  O asistentă a fost bătută în noaptea de sâmbătă spre duminică de un pacient recalcitrant, care a îmbrâncit-o şi a lovit-o cu capul de pereţi pentru că nu a fost lăsat să plece din unitatea medicală.

  Femeia de 43 de ani este internată la Secţia de Neurochirurgie, iar agresorul la Psihiatrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, acolo unde este angajată asistenta, a declarat că pacientul recalcitrant a agresat doi angajaţi ai unităţii medicale, iar o asistentă a fost internată după altercaţie.

  „Este o asistentă agresată, internată la Neurochirurgie, în loc să se ducă la copii, după o gardă infectă, în care au venit 15 agresionaţi, în stare de ebrietate. Unul dintre ei a agresat personalul, ea este internată, dar mai este un coleg, tot asistent, care a fost agresat. În timpul consultaţiei a devenit agresiv (pacientul – n.r.). Asistenta are un traumatism cranio-cerebral cu o hemoragie subarahnoidiană. A încercat să-l oprească să nu plece din UPU, a îmbrâncit-o şi a dat-o de pereţi, s-a lovit la cap. Noi am anunţat organele de Poliţie, ITM-ul”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.