duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Asistentă înjunghiată de un bolnav psihic chiar în curtea unui spital care a fost manageriat de un fost deputat din Arad

  de Tudor Bogdan | 27 ianuarie 2021, 2:36 PM | Regional

  0

  O asistentă medicală a fost înjunghiată în curtea unui spital care până anul trecut l-a avut ca manager pe fostul deputat din Arad, Ciprian Florin Luca. Agresorul a fost un bolnav aflat de mai mulți ani sub tratament de specialitate la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă din Ştei.

  Agresiunea a avut loc în această dimineaţă. Asistenta a primit imediat îngrijiri medicale și se află în stare stabilă, asta în timp ce Poliţia a declanşat o anchetă.

  „Azi dimineaţă la ora 8.00, când am ajuns în spital, am aflat că o asistentă dieteticiană care voia să meargă la bucătărie a fost înjunghiată de un pacient, din spate, în curtea unităţii. Acum este Poliţia aici, se face o anchetă. După ce i s-a acordat primul ajutor, colega asistentă a fost dusă la spitalul din Beiuş. Încă nu ştim cât de adâncă este rana, ştim doar că s-a ridicat pe picioarele ei”, a declarat pentru ebihoreanul.ro actualul manager al unităţii, dr. Carmen Ghilea.

  „În general, bolnavii psihiatrici sunt imprevizibili. Acest bolnav se înţelegea bine cu asistenta, a spus că voia s-o sperie. Acum trebuie aflat de unde avea cuţit. El avea voie să iasă în curte, la plimbare”, a mai spus dr. Ghilea pentru ebihoreanul.ro.

  „În această dimineață, ca urmare a lucrurilor întâmplate în ultimele doua luni a gravelor carențe în managementul Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Ștei un pacient a înjunghiat o angajată în curtea spitalului. După dărâmarea CRUCII era evident că se va întâmpla o nenorocire. Vinovați principali managerul spitalul Ghilea Carmen dar și Bolojan Ilie și Balaj Iulian. Doresc însănătoșire grabnică angajatei și sper ca autoritățile să facă o cercetare corectă și să nu le fie frică de Stalin de Bihor”, a postat fostul deputat arădean Ciprian Florin Luca pe contul său de Facebook.

  „Dacă eram eu, nu se întâmpla așa ceva”, a comentat Luca la postarea sa.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.