Nu au bani pentru baremurile de arbitraj! Gloria nu se prezintă la meciul de „acasă” cu Cermei

  de Lucian Dănilă | 17 octombrie 2014, 11:27 AM | Sport

  0

  Gloria Arad nu se prezintă la meciul pe care trebuie să îl dispute pe teren propriu în compania echipei Victoria Lunca Teuz Cermei. Situația este foarte confuză atât la club cât și printre cei care urmăresc actualitatea fotbalului arădean.

  În urmă cu o săptămână, oficialii Gloriei anunțau retragerea echipei din campionat. Apoi, lucrurile s-au schimbat, și echipa s-a prezentat la meciul de la Păuliș, partidă încheiată cu scorul de 1-1. La nivel de vestiar nu s-a întâmplat nimic pozitiv nici după acest meci, în sensul că salariile restante au rămas… restante.

  Astăzi, vineri, Gloria are programat un meci pe teren propriu în compania Victoriei Lunca Teuz Cermei. Fără a se face un anunț oficial, din sursele noastre am aflat că echipa nu se prezintă la joc pentru că nu s-au găsit bani pentru baremurile de arbitrii, observatori și ambulanță! „Nu au bani de arbitrii și de observatori. Nu se prezintă…”, spune un apropiat al clubului. Suma se ridică la aproximativ 500 de lei, bani care oficialii Gloriei nu îi au la dispoziție.

  Nu se retrage din campionat

  În ciuda neprezentării la meciul de astăzi, cei de la Gloria intenționează să se prezinte la meciul din etapa viitoare pe care îl dispută pe terenul formației Banatul Sânicolaul Mic, iar surse apropiate clubului spun că se va prezenta și la următorul meci de pe teren propriu, cel în compania echipei Unirea Sântana.

  Cermei, la a doua victorie obținută la „masa verde”?

  Victoria Lunca Teuz Cermei, echipa antrenată de Mircea Aslău, se află pe locul 9 după disputarea primelor zece etape din campionat. Interesant este că dacă astăzi va câștiga la „masa verde”, formația din Cermei adună cea de-a patra victorie în actualul sezon, dar a doua fără efort! Cermeiul a câștigat la „masa verde” și partida din prima etapă, disputată pe terenul formației Unirea Sântana. Atunci, Unirea a folosit un jucător în stare de suspendare și, deși a câștigat pe teren cu 2-1, a pierdut meciul cu 0-3!

  Echipa din Cermei este nevoită să se prezinte la arena pe care își dispută Gloria jocurile de pe teren propriu, și, împreună cu brigada de arbitri și observatorii din partea AJF va trebuie să aștepte, conform regulamentului, 15 minute după care se va fluiera finalul partidei.

  Scurtă istorie a clubului Gloria

  În rândurile de mai jos vă redăm în câteva rânduri scurta istorie a clubului Gloria, conform site-ului wikipedia. „Gloria Arad a luat ființă în 1913, pentru ca în 1922 să fuzioneze cu proaspăt-înființata echipă CFR Arad și să ia denumirea Gloria CFR. În sezonul 1922-23 câștigă campionatul regional și ajunge în premieră în turneul final național al Diviziei A, unde însă este eliminată în sferturile de finală de Chinezul Timișoara. În sezonul 1929-30 reușește prima mare performanță a clubului, promovarea în finala națională, sub conducerea antrenorului Virgil Economu. Pierde însă ultimul act în fața echipei Juventus București. Din 1932, odată cu apariția campionatului divizionar, Gloria evoluează în Divizia A până la întreruperea campionatului din cauza celui de-Al Doilea Război Mondial cu o singură excepție, în 1939-40 a jucat în Divizia B. Din 1934, echipa s-a numit doar Gloria, despărțindu-se de căile ferate.

  După război, Gloria joacă în Divizia B, în 1949 schimbându-și numele în ICA Arad. În 1969, echipa revine la numele Gloria și în 1971 promovează în Divizia C, dar nu reușește să mai facă saltul spre fruntea fotbalului românesc, iar în 1978 retrogradează înapoi în Liga a IV-a.

  În ultimul deceniu, Gloria a jucat continuu în Liga a III-a până în 2011 când a retrogradat.”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.