Diva democrată Elena Udrea a dansat pe rupte pe ritmurile refrenului lui Leo Aslău „Noi nu votăm Falcă!”

  de Special Arad | 12 mai 2014, 1:17 PM | Culise | Recomandările editorilor

  3

  Elena Udrea nu a ratat șansa de a-și etala hainele, pantofii și poșetele de firmă într-un club din Arad, imediat după întrunirea dintre PMP, PDL și președintele Băsescu, desfășurată sâmbătă la Arad. Astfel, „diva democrată” a politicii românești și-a manifestat interesul (de înțeles, având în vedere că este campanie electorală și a și rămas singurică după divorț…)  de a se destrăbăla prin dans și a face „baie de tineret”… cum vreți să interpretați asta, într-un club de fițe din Arad, până la urmă fiindu-i sugerat La Mouche, pe Ștrandul Neptun.

  Vă imaginați că n-a fost nevoie decât de exprimarea dorinței blondei… că au și sărit vreo trei „băieței”, care s-o plimbe prin oraș, cu destinația amintită… Deputatul Pistru și consilierul Glad Varga – galanți, susțin unii, și-i credem – n-au stat pe gânduri și i-au îndeplinit lui Udrea doleanța… parașutând-o, cu ei în chingi, în La Mouche. Ce n-a știut celebra blondă… și nici nu știm cât de bine i-a picat, e că în loc de bun venit, chiar la intrare în club, a întâmpinat-o însuși Leontin Aslău, cu cuvintele „Noi nu votăm Falcă!”… (de fapt, e o figură de stil, deoarece am făcut legătura între Aslău, cel care a închiriat spațiul pe care-l deține pe ștrand celor de la La Mouche,  însă nu și-a luat de pe clădire bannerul scris împotriva primarului!).

  Cât de bine i-a picat Elenei Udrea mesajul… nu știm. Că poate și ea l-o fi înjurat vreodată pe Falcă… dar cert e însă – și știm din surse sigure că doar și noi umblăm prin cluburi și avem prieteni ospătari!- că s-au dat pe gât niște pahare de șampanie, știți dumneavoastră!, din aceea care sunt pe placul femeilor necăsătorite… Dom Perignon sau Moet – e cam același lucru și sigur nu produc probleme la stomac. Ba dimpotrivă.

  P.S. Deputatul Pistru n-a fost însoțit de soția sa Geanina… fiind în misiune de partid…

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.