sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Noul cămin al UAV, inaugurat în prezența ministrului Educației. Rectorul Ramona Lile: „Un moment important pentru dezvoltarea instituțională a UAV”

  de Special Arad | 27 septembrie 2022, 3:18 PM | Educaţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Comunicat. Noul cămin al UAV a fost inaugurat în prezența ministrului Educației, dl. Sorin Câmpeanu, a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, dl. Cseke Attila, și a directorului Companiei Naționale de Investiții, dna. Manuela Irina Pătrășcoiu, a parlamentarilor arădeni, autorități județene și locale, a rectorului UVVG.

  Slujba de sfințire a obiectivului a fost oficiată de IPS Timotei Seviciu.

  Investiția de 16 milioane lei derulată prin Compania Națională de Investiții a fost preluată ieri de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.
  Conform declarațiilor ministrului Cseke Attila, acesta este primul cămin din cele 30 la nivel național, care a fost predat de CNI, beneficiarului.

  Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, a menționat Aradul, Universitatea „Aurel Vlaicu”, ca un exemplu de bună practică pentru modul în care s-au derulat lucrurile în acest proiect și felul în care au colaborat cu autoritățile locale și județene.

  „Este un moment important pentru dezvoltarea instituțională a universității noastre. O investiție care a adus 110 locuri noi de cazare în condiții excepționale pentru studenții UAV. Mulțumim tuturor pentru suportul și munca depusă, pentru efortul pe care l-au făcut ca acest obiectiv să fie finalizat” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.
  Parlamentarii arădeni, autoritățile locale și județene au punctat necesitatea investițiilor în educație și buna colaborare cu universitatea de stat din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cel mai frumos lucru în ceste zile e când se re-întâlnesc 2 prieteni foarte buni, doi plagiatori de nădejde ! Succes în continuare şi la mai multe plagiate reuşite şi mult apreciate de unii mai tăcuţi şi mai neândemânatici la vorbă ! Iar dacă d-na rector e specialist în „analizarea factorilor care determină irigațiile cu apă în Kurdistan” propun să o trimitem în Micălaca la „Mica Veneţie” să regularizeze treaba pe acolo !

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.