vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Nouă jucători din actualul lot al Bătrânei Doamne, „betonați” și pentru sezonul 2022-2023

  de Lucian Dănilă | 4 mai 2022, 3:02 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA s-a salvat matematic de la retrogradare încă dinainte de meciul de la Craiova. Actuala conducere lucrează deja la creionarea lotului pentru sezonul viitor, iar astăzi, pe pagina de Facebook a clubului, au fost anunțați cei nouă jucători care au prelungit contractele cu UTA, sau aveau deja contract și pentru stagiunea viitoare.

  Astfel, Benga, Balauru și Erico au prelungit înțelegerea cu Bătrâna Doamnă în condițiile în care recent David Miculescu și-a prelungit și el contractul până în 2024, iar Otele, Vukcevic, Ubbink, Batha și Isac, continuă și ei.

  UTA joacă sâmbătă de la ora 15.00 ultimul meci pe propria arenă din actualul sezon. Adversară va fi CS Mioveni, echipă care a fost învinsă în ultima etapă pe teren propriu de FC Botoșani și încă nu este matematic salvată de la retrogradare.

  În următoarele zile, conducerea clubului va purta discuții cu Florin Iacob și Dumitru Cardoso.

  contracte

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.