Atenție, șoferi! Strada Octavian Goga va fi cu sens unic începând de vineri

  de Special Arad | 9 March 2022, 11:40 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Google Street View)

  Comunicat. „Începând de vineri, 11 martie 2022, pe strada Octavian Goga, tronsonul cuprins între străzile Horia și Mărășești, se va institui sens unic. Accesul va mai fi permis doar dinspre strada Horia, în conformitate cu avizul Comisiei de Sistematizare a Circulației în Municipiul Arad.

  În contextul noii modificări, rugăm participanții la trafic să fie atenți la indicatoarele rutiere și să respecte regulile de circulaţie.
  Agenții Direcției Generale Poliția Locală vor fi prezenți în intersecțiile afectate de această schimbare de sens pentru a oferi asistență la dirijarea traficului”, transmite municipalitatea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.