joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Noi modificări aduse ordinului de carantinare al orașului Nădlac. Vezi ce s-a schimbat

  de Special Arad | 15 februarie 2021, 5:31 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Luând în considerare situaţia epidemiologică din orașul Nădlac, judeţul Arad, generată de coronavirusul SARS-CoV-2, având ca rezultat o incidenţă a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-Cov-2 extrem de ridicată, riscul epidemiologic fiind de o gravitate maximă, în circumstanţe de nerespectare a măsurilor legale în vigoare, orașul intră în carantină. Acest lucru este știu încă de sâmbătă (VEZI AICI), însă au fost aduse unele modificări ordinului de carantinare.

  Astfel, se permite oficierea slujbelor de înmormântare, doar în exteriorul clădirilor, cu participarea a maxim 20 de persoane, se permite oficierea evenimentelor de stare civilă cu prezența a maxim 8 persoane în interiorul clădirilor, iar în exterior cu participarea a maxim 20 de persoane și desigur se permite activitatea piețelor agroalimentare organizate în zone publice închise și/sau deschise, cu respectarea normelor de protecție sanitară. Pe lângă aceste, nădlăcanii vor avea parte de mesaje prin RO-ALERT, se va asigura de către autoritățile publice locale colectarea deșeurilor și funcționării continue a serviciilor de utilități publice și cei care se află în nevoie își vor putea continua actul medical, prin medicii de familie din orașul Nădlac.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.