joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  CNSU a anulat carantina pentru persoanele revenite în România din toate celelalte țări

  de - | 8 martie 2022, 7:53 PM | Naţional

  0

  În contextul în care guvernul a decis să nu mai prelungească starea de alertă după 8 martie, CNSU a adoptat o hotărâre în privința carantinării persoanelor care se întorc în România, scrie Biziday.

  La finalul lunii ianuarie, autoritățile române au renunțat la lista statelor cu risc epidemiologic ridicat și au aplicat aceleași criterii de carantinare pentru toți cetățenii veniți din străinătate care nu puteau face dovada că au trecut prin boală, au fost vaccinați sau au un test cu rezultat negativ. Tot atunci, a fost scurtată la cinci zile perioada de izolare.

  Astăzi, la ora 15, ministrul Sănătății a anunțat ridicarea tuturor restricțiilor din starea de alertă, precum obligativitatea purtării măștii, a izolării, a restricțiilor de program și de capacitate pentru HoReCa. Detalii, aici.

  Hotărârea integrală adoptată de CNSU:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.