miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Noi controale la transportatori, în județ

  de Special Arad | 28 septembrie 2022, 12:17 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu efective de ordine publică și rutieră, în colaborare cu reprezentanți ai Consiliului Județean Arad și cântarul mobil, au desfășurat o o acțiune pe șoselele din județ, pentru verificarea respectării legalității transportului de marfă.

  Echipajele au verificat 186 de autovehicule, fiind constatate nereguli, pentru care au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 42.000 de lei. Dintre acestea, 2 au fost aplicate pentru depășirea masei maxime admise, 1 pentru lipsa asigurării, 84 pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002 și celelalte la alte acte normative.

  Au fost imobilizate 3 autovehicule de transport marfă, pentru depășirea tonajului și lipsa asigurării și retrase 2 certificate de înmatriculare.

  Aceste acțiuni se desfășoară periodic, pe toate drumurile județene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.