duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Acțiune amplă de control pe timp de noapte, în zona Ineului

  de Special Arad | 20 noiembrie 2022, 2:22 PM | Ineu | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, ai orașului și Secției 5 Rurală Ineu au desfășurat, în noaptea de 19/20 noiembrie, o acțiune de amploare, în zona urbană și rurală de pe raza localității Ineu.

  Au fost legitimate mai mult de 150 de persoane și verificate aproximativ 120 de vehicule, fiind testați cu aparatul alcooltest 52 de participanți la trafic.

  Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 16.700 de lei, dintre care 15 la regimul circulației rutiere, 5 la regimul pazei și bunurilor, 4 pentru nerespectarea obligației de a emite bon fiscal, 1 la regimul contravențiilor silvice iar celelalte pentru alte abateri. Au fost confiscați aproximativ 4.000 de lei, a căror prezență nu au putut fi justificată.

  Activitățile polițiștilor au avut ca rezultat constatarea a trei infracțiuni: evaziune fiscală, fals informativ și una la regimul pazei bunurilor.

  Acțiunile de amploare ale polițiștilor au ca scop impunerea unui climat de ordine și disciplină în comunitate.

  Având în vedere tendințele vremii și schimbările bruște de temperatură, atât în timpul zilei cât și noaptea, vă recomandăm să vă pregătiți autovehiculele pentru sezonul rece: echipați-vă autoturismele cu anvelope de iarnă; verificați sistemul de dezaburire și încălzire ale autoturismului și asigurați-vă că vehiculele cu care vă deplasați sunt în stare bună de funcționare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.