sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii rutieri împreună cu RAR, în control pe străzile municipiului

  de Special Arad | 21 septembrie 2022, 8:20 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Astăzi, 21 septembrie, polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune cu efective mărite în municipiu, cu participarea reprezentanțior Registrului Auto Român Arad.

  În aproximativ 3 ore, au fost aplicate 239 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 108.350 lei, dintre care 90 pentru depășirea vitezei legale, 91 pentru lipsa centurii de siguranță și 9 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii autoturismului.

  Au fost reținute 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului, 1 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și 1 pentru depășirea vitezei legale. Au fost retrase 11 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni la sistemul de frânare, anvelope uzate etc.

  A fost constatată o infracțiune, în cazul unui bărbat care a condus un autoturism neînmatriculat.

  Această acțiune face parte din activitățile de conștientizare a participanților la trafic cu privire la importanța respectării legislației rutiere, pentru prevenirea accidentelor cu consecințe grave.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.