vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” revine pe 7 iunie cu 7 ore de umor, pentru prima dată online

  de Special Arad | 1 iunie 2020, 3:19 PM | Cultură

  0

  Când? Pe 7 iunie de la ora 20:00. Unde? La tine acasă. Prima ediție live streaming a celebrului eveniment „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” va fi transmisă pe vStage.ro. E un eveniment online, dar cu bilet, totuși, care poate fi achiziționat pe iabilet.ro, la prețul de 33 lei. 

  Materialul difuzat este cel din 2019 și îți va asigura aproximativ 7 ore de râs pe cinste, anunță organizatorii.

  „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” este un eveniment internaţional, creat în 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame, a început să colecţioneze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg într-un spectacol ce îşi propune să transmită publicului emoţiile, artisticul şi caracterul transcendent faţă de limitele culturale ale spoturilor publicitare. Cel care a adus acest show în România este Dan Chişu, producătorul general al spectacolului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.