„Noaptea Devoratorilor de Publicitate” revine pe 7 iunie cu 7 ore de umor, pentru prima dată online

  de Special Arad | 1 iunie 2020, 3:19 PM | Cultură

  0

  Când? Pe 7 iunie de la ora 20:00. Unde? La tine acasă. Prima ediție live streaming a celebrului eveniment „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” va fi transmisă pe vStage.ro. E un eveniment online, dar cu bilet, totuși, care poate fi achiziționat pe iabilet.ro, la prețul de 33 lei. 

  Materialul difuzat este cel din 2019 și îți va asigura aproximativ 7 ore de râs pe cinste, anunță organizatorii.

  „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” este un eveniment internaţional, creat în 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame, a început să colecţioneze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg într-un spectacol ce îşi propune să transmită publicului emoţiile, artisticul şi caracterul transcendent faţă de limitele culturale ale spoturilor publicitare. Cel care a adus acest show în România este Dan Chişu, producătorul general al spectacolului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.