marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  No drace… e bai în paradis? Consilierul lui Falcă, în același timp și președinte al tinerilor PNL Arad și-a dat demisia din toate funcțiile

  de Special Arad | 19 august 2016, 2:22 PM | Undeva

  5

  Știri Arad. Într-un anunț (elegant dar… promițător) postat pe Facebook, Andrei Fuliaș, își semnează demisia din toate funcțiile deținute în cadrul partidului Național Liberal – filiala Arad, din cea de vicepreședinte a organizației naționale de tineret a PNL și din cea de consilier personal al primarului Gheorghe Falcă.

  Fără comentarii, iată anunțul făcut de tânărul (fost) politician: „Dragi colegi și prieteni, a venit momentul să anunț public o decizie pe care am luat-o cu ceva timp în urmă. Unii dintre voi știți deja, alții ați auzit din diferite surse în ultimele zile, alții doar bănuiți și nu sunteți siguri. Anume, că am decis să renunț la funcția de președinte al Organizației Județene de Tineret a PNL Arad, la cea de coordonator al Departamentului de Comunicare al PNL Arad (sau purtător de cuvânt al PNL Arad, depinde cum vrea fiecare să-i spună), la cea de coordonator al echipei de campanie parlamentare de la nivelul Colegiului 7, dar și la postura de consilier în cadrul cabinetului domnului primar. Odată cu decizia de a renunța la președinția TNL Arad, probabil că îmi pierd automat și funcția de vicepreședinte al Biroului Național TNL.

  Aș vrea să nu insistați cu întrebări de genul: „De ce? Cum? Ce te-a făcut să iei decizia asta?”. Va veni, probabil, și momentul în care voi explica și cauzele, dar nu cred că e nici momentul potrivit, nici locul potrivit. Vă rog pe toți să nu trageți concluzii pripite sau greșite cu privire la decizia mea și să nu căutați explicații acolo unde nu există! Decizia este a mea și numai a mea, iar explicațiile le puteți găsi numai la mine, dar nu acum! Poate niciodată!

  Le mulțumesc tuturor colegilor mei din Organizația de Tineret, care mi-au fost alături atâția ani și care m-au acceptat ca fiind reprezentantul lor! În același timp le mulțumesc și colegilor din Biroul Național al TNL, care la rândul lor m-au acceptat printre ei! Le mulțumesc tuturor colegilor din PNL Arad, parlamentari, primari, consilieri județeni sau locali, ori simplii membri, pentru colaborarea pe care am avut-o în toți acești ani în care am făcut front comun pentru aceeași cauză!
  Îi mulțumesc, totodată, și domnului Gheorghe Falcă, care în calitate de președinte al PNL Arad m-a sprijinit și a crezut în potențialul meu ca profesionist, ca tânăr (eventual politician) și ca om!

  Nu știu ce voi face în continuare, încotro mă voi îndrepta, dar voi avea timp să-mi analizez opțiunile și sper să iau decizia cea mai bună. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Motivul pentru care Fulias si-a dat demisia este cunoascut in cercurile s=restranse de ceva timp si anume mutarea acestuia la partidul Mandri ca suntem Aradeni . Se va retrage o perioada din viata publica dar va reveni in politica prin acest partid nou creat!

   --2 voturi
   +1
   -1
   • N-aș vrea să-i jignesc pe cei care cred că motivul pentru care mi-am dat demisia este acela că aș pleca la „MCSA”, dar îți spun cât se poate ce simplu și de sincer că cei care scot aceste zvonuri sunt niște proști!
    N-o să mă vedeți nici la MCSA, nici la PSD, nici la ALDE, nici la PMP! Să zic și de UDMR și restul partidelor breloc? De ce aș pleca de la cel mai mare partid din Arad, de pe niște funcții importante, la niște partidulețe care fac doar figurație și unde n-ai șansa de a realiza nimic pentru orașul și județul Arad?!?
    Scoateți alte bârfe, că asta e chiar penibilă!
    Cu stimă! 😉

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.