vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Andrei a murit la 31 de ani, la volan! A făcut infarct chiar la intrarea în benzinărie și a produs un accident cumplit

  de Special Arad | 1 martie 2018, 7:31 AM | Naţional

  0

  Un tânăr de 31 de ani, din Vaslui, și-a pierdut viața, ieri, în urma unui grav accident rutier produs într-o benzinărie. Evenimentul rutier a avut loc la primele ore ale dimineții, într-o benzinărie din Vaslui, după ce Andrei, aflat la volanul unui autoturism marca Toyota a suferit un infarct și a pierdut controlul volanului.

  Mașina sa a izbit o platformă de tractări auto și apoi s-a răsturnat peste un SUV aflat în benzinărie.

  Din fericire, șoferul SUV-ului se afla în magazinul din benzinărie, lucru care i-a salvat viața.

  Vestea morții lui Iulian Andrei, cunoscut de prieteni ca și ‘Crețu’, a căzut ca un trăznet peste viitoarea soție și câțiva prieteni adunați la locul accidentului din benzinărie.

  Potrivit vremeanoua.ro, de curând, tânărul începuse să împartă prietenilor și rudelor invitații pentru nunta care ar fi trebuit să aibe loc în luna mai a acestui an. La locul accidentului a ajuns chiar și viitoarea soție a șoferului. Tânăra a fost liniștită de prieteni, în timp ce medicii încercau să îl resusciteze pe Andrei. Din păcate, după aproximativ o oră, medicii l-au declarat mort pe șofer.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.