marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Nimic nou în școlile românești: o altă elevă snopită în bătaie. Bineînțeles, bătaia a fost filmată și postată

  de - | 10 decembrie 2017, 3:16 PM | Naţional

  0

  O elevă a unui liceu din Băile Herculane a fost bătută de mai multe colege chiar în clasa de cursuri.

  O nouă zi, un nou scandal în școlile din România. După ce mai mulți elevi au fost reținuți și chiar arestați preventiv după ce și-au bătut profesorii, un nou caz de violență în învățământul românesc a ieșit la iveală astăzi.

  Într-un clip video care circulă pe rețelele de socializare, o elevă de la un liceu din Băile Herculane este bătută de mai multe colege care o trag de păr și o lovesc cu pumnii și cu picioarele în cap și în abdomen.

  Pe imaginile șocante se poate observa cum, la un moment dat, eleva le cere fetelor să o lase în pace și să nu o mai lovească în abdomen pentru că este operată. Jignirile și pumnii nu lipsesc din peisaj, iar totul se termină în momentul în care agresoarele o amenință pe elevă cu o altă rundă de bătaie.

  Video AICI

  sursa: observator

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.