sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Elevul din Târgu Mureș care și-a bătut diriginta până a băgat-o în spital e liber și se poate întoarce la școală

  de - | 13 martie 2024, 8:09 AM | Naţional

  3

  (foto: captură video Digi24)

  Elevul de 15 ani din Târgu Mureș care și-a bătut crunt diriginta, în școală, este liber. A fost lăsat să plece acasă, după expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore, potrivit Digi24.

  Băiatul a plecat de la secția de poliție însoțit de mama sa și va fi cercetat, în continuare, în libertate pentru lovire și tulburarea liniștii și ordinii publice.

  De astăzi, poate reveni la școală. Nici adolescentul și nici mama nu au răspuns întrebărilor jurnaliștilor, la plecarea de la Poliție.

  El a fost însoțit de mamă și în momentul în care s-a întors la școală, după prima vizită la poliție, acum două zile. Atunci și-a bătut diriginta și a amenințat-o cu moartea. Femeia a ajuns la spital în urma loviturilor.

  Scandalul începuse după ce profesoara i-a atras atenția asupra comportamentului său, care i-a adus până acum mai multe sancțiuni.

  Citește mai mult pe Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.